meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Wednesday, May 25, 2011

~ Siapa Ada Friendster ?! ~

Assalamualaikum!




Selamat petang si kacak dan si cantik. Petang yang indah ni buat perut aku rasa lapar. Sedang aku jalan-jalan dalam alam maya ni tetibe je aku teringat nak bukak akaun Friendster aku. Haha. Aku tau. Tak keterlaluan kalau aku cakap Friendster ni ketinggalan sikit kot. Ye tak? Yela, sekarang ni yang femes amos mestilah Facebook dan Twitter. Tapi dulu sebelum Facebook dan Twitter ni la social network kegemaran aku. 

Aku suka gak fs ni dulu. Yang femesnye fs ni ada testimonial. Kalau ade yang testi mesti tergedik-gedik nak online. Sekarang aku terfikir ada lagi tak orang yang aktif fs dia? Aku nak lah aktif balik fs walaupun aku tau orang sekarang tak guna fs. Hehe. Oh and kalau kau ada akaun fs, meh la add aku on fs. 


akaun fs aku.haha.add la aku wey.


p/s: nak aktifkan fs balik la. hehe. :)




6 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

lately slalu gak tinjau2 fs yang dah bersawang tuh :P

~Saya Buncit~ said...

@♥yaya budak suka embun♥: ye?bole la add buncit. :)

Aliya said...

dedulu sehari x bkk fs, resah gelisah jadinya...actually fs ni pun best gak apa~~~xD lagipun org Malaysia dh beli fs ni dr omputeh...jd, fs ni kira cam Malaysia punya gaklah~ Nak kembali aktif balik!

tehateha said...

ade,but da deactivate..hehe...
nk g tioman x? --->http://warisan-berjaya.blogspot.com/

~Saya Buncit~ said...

@Aliya: first of all thanks for adding me (hehe.sekali lagi ye). tu lah pasal. satu fenomena jugak fs ni dulu. oh begitu? tak tau pon. kena buat research pulak ni. thanks for the info.

~Saya Buncit~ said...

@tehateha: ouh.why?activate la balik.pastu add buncit.hehe.