meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Sunday, June 5, 2011

~ CONTEST FRIENDS FOREVER ! ~

Assalamualaikum!


Selamat petangss! Woot wooooot! I nak masuk contest lagi uols! Haha. Tak meletak harapan pon. Oleh kerana aku dah ditag oleh cik diela jadi rasa bertanggungjawab pulak nak join. 
Jom kite chekidaut sikit contest ni oleh encik shafmechy. kalau nak join bole click gambar kat bawah ni.


bergayaaaa lah...gajah dalam gambar ni. hehe. okay, meh tengok gambar aku.


rowin * dil * kluang * aku

Okey, now sepatah dua kata. These are my partners in crime.  Haha. Dan mereka awesome! Geng berjimba dikala susah dan senang. Yang sudi terima cacat cela dan kurang lebihnya aku. Kenal tak la lama sangat tapi kami rapat la. Tapi since aku dah grad, jarang jumpa dah dorang ni. Huhu. Sedih siot. Ehceh. Tu je kot. Okaylah ! Harapan aku, dapat lagi melepak dan berjimba ngan korang. Rindu! And i really hope that our friendships last forevaah!


dengan itu meh aku nak tag:






yang telah aku click "LIKE":



phewwit! kalau kata aku menang belum tentu aku pakai jadi cam model ni kan?kan? +_+
okey, selesai. tu je. oh and tarikh contest ni sampai 19 Jun 2011 ni. Ape lagi terjah tuan tanah dan join skali okeh? minta diri dulu. bye! ;b




p/s: "My friends are my estate" - Emily Dickinson  :)

2 comments:

shafmechy said...

thanks join..gud luk =)

Effa CuRio said...

thanks tag.. dah join dh.. hehehe.. =)