Wednesday, June 8, 2011

~ G.S.M ! ~

Assalamualaikum!


sumber: Google

gambar nak sedapkan hati!

Hello. How's life kawan-kawan? Mood aku hari ni masih terganggu dek GAGAL test JPJ semalam. Damn! I knew i was going to fail the road test. Apa yang aku buat semalam aku sendiri pun tak tau. Memang down gile la gua cakap. Time buat kat litar aku tenang lagi. Tu pun nasib je lepas. Kalau tak mampus. Tapi bila dah gerak nak tunggu giliran untuk road test aku dah rasa memang nak gagal. &%#^! memang dah agak dah, bila satu demi satu kesalahan aku buat. Takyah tanye la ape aku buat. Kalau semua kesalahan mandatori aku langgar. Mestilah aku G.S.M "Gagal Serta Merta" <---- aku tak suka 3 perkataan ni!

Bila dah kena benti tepi jalan aku rasa macam nak tinggal je brader JPJ tu kat jalan raya. Drive la ko sorang-sorang. Rasa macam aku nak balik jalan kaki je. Frust nak mampus time tu. Lepas tu bole plak dia bantai bebel kat aku. Aku macam blur lagi. "Teruk betul awak bawak kereta! Belajar ke tak ni?" Haih. Malas aku nak jawab. Bebel la kau sorang-sorang. Dah la aku gagal. Tapi brader tu baik la sebenarnye. Dia bagi peluang banyak kali kot. Aku je yang bebal tak reti drive. Hahahaha.

Balik umah cool lagi. Tapi bila kena soal dengan mak pak aku terus banjirrrr! Frust sekali lagi. Sian kat mak pak aku. Mesti tak puas hati gila asal aku tak lepas road test. Huhu. But then, what past is past. Takde rezeki. Now i have to prepare myself for the next road test insyaAllah on this 21st June. Doakan aku ye kawan-kawan. Belum apa-apa aku dah takut. Shooot!!

Tapi takpelah. Takde rezeki. Aku salahkan diri sendiri. Sape suruh buat silap? Dahlah. Lagi aku tulis kang banjir pulak bilik ni. InsyaAllah, lepas ni aku takkan ulang kesilapan yang aku buat semalam. Aku kena yakin pada diri sendiri. InsyaAllah boleh! Pada yang wish good luck kat aku hari tu, thanks a lot. Sempoi la korang. Sayang sokmo! Okay, mintak diri dulu. Thank you for reading. 



p/s: ape yang susah sangat bawak kereta ni haaa???!!






No comments: