meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Sunday, June 12, 2011

~ Zero Motivation ! ~

Assalamualaikum!


Hey guys. Aku tak tido lagi. It's not that i'm not sleepy but just thinking about so many things that give me headache. Malam ni motivation aku zero (tiap-tiap malam pon zero). Motivasi aku critical sekarang ni. Semua benda aku buat salah. Apa je yang aku buat aku rasa pointless dan miserable. Apa kena dengan aku ni? Aku sendiri pon tak tau. 

Hmm. Mungkin perlukan pembersihan rohani ni. Ish. Ish. Lalai dan alpa aku ni. Ada sape-sape yang nak jadi motivator aku? Free? Ade tak? Huhu. 



p/s: tolong. huhu. :(

2 comments:

Fina Fento said...

Bun Bun, banyakkan berdoa, tidur kasi cukup, kurangkan online dan fokus kepada satu - satu keja Insyaallah akan jadi lebih tenang.

Eh, ni macam tuju kat diri sendiri je :P

Tak pun meh layan video ni, boleh gelak - gelak hehe..

Bila angry birds bertemu dengan musuh ketatnya si babi di dunia nyata :P

~Saya Buncit~ said...

@Fina Fento: thanks fina. terkesan pada bun bun jugak. hehe. thanks a lot!