meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Wednesday, October 26, 2011

~ Congratulations ! ~

Assalamualaikum!


*nguap*

Urghh. Ngantuk amat nih. Tapi aku menggagahkan diri untuk menambah cerita dalam blog persendirian aku ni. Baru aku perasan bulan ni takde satu post pon. Ini menampakkan kemalasan aku. Hehe. 


--------> Gambar ketupat pon tak buang lagi.


Okay, first sekali. thank you dear readers for dropping by. Secondly, i would like to congratulate all graduands of IIUM for the 27th Convocation Ceremony. (macam dah lambat jee tapi ade aku kesah?) Yippie! Tak sangka, after four years of studying, we finally and officially graduated from IIUM. 

Setelah penat mentelaah dan belajar campur fail paper dan repeat dan extend ape sume, maka complete sudah pembelajaran aku kat UIA. Macam tak percaya pon ade. Masa nak amik scroll macam-macam perasaan ada. Takut, seronok, bangga, cuak. Semuanya bercampur aduk. But the best part was to meet all my friends again after we've been parted for like Allah knows how long. Jumpe je jerit. Jumpe je pekik. Sampai jubah carik-carik.


Bile aku jumpe balik kawan-kawan aku, semuanya dah berubah. Makin gojes. Makin lawa. Makin hensem. Yang besar, yang kecik and yang dah kawen pon ade. *gatal jap*. Tapi aku maintain laaa. Comot dan selekeh as always. Buncit tak dilupakan. But who cares kan? It was my day so i deserve to enjoy it. 


Okay, enough with the babbling and talking and all. Jom layan pix aku konvo. Kalau taknak sila tekan pangkah. :P







suasana konvokesyen kat UIA. :)





ye. aku jalan sepantas penyamun. tengok kasut aku. heels okay. kau mampu?







tudiaaa. abah dan emak. *nangis jap*





best buddies. geng merepek2.





superb trios. ni paling merepek. 





smileyysss. :D





aku suke gambar ni. hehe. walaupun ada gambar org lain yang menyibuk kt situ.



habes konvo, marilah kite berjimba ye kawan2. xD


Tu je pon gambar yang sempat aku amik. The rest will be left untouched sebab aku malas nak edit. Boleh? Akhir kata dari aku, bangga menjadi graduan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia. *tibe2 rasa nak nyanyi lagu uiam*


p/s: rasa nak sambung blaja pon ade. huhu.



























1 comment:

NormaLiza Mah said...

Tahniah juga...
singgah usha entry n iklan.
moga dpt bntu tmbh $ blog.
jom singgah, usha iklan.