Sunday, October 30, 2011

~ Tak Suka Tak Apa ! ~

Assalamualaikum!


Hai hai hai peeps. What are you guys up to? Aku mengantuk. Okay. Takyah nak mukadimah panjang sangat. Ini entri pendek sakit hati nama dia. Jadi, mari kite bersembang.  Serius aku tengah sakit hati. Kenapa time bosan kau cari aku? 


Pastu dah bosan ko tinggal aku terkontang-kanting. Weh. Serius aku tak suke. Kalau aku tak suke. Aku tak buat kat orang. So ko pun jangan buat macam tu kat aku boleh? Kalau rasa tak nak borak / sembang ngan aku, tak payah sembang pon aku tak heran. 


Tak berkira beb, tapi aku tak paham. So bile aku tak paham aku sakit ati. Then bila aku sakit hati aku tak suke. So tolong laaa paham. 


Time kasih.




p/s: kawan ke macam tu? kau datang and blah sesuka hati kau? 








2 comments:

cik yuki said...

sbr la . .

NormaLiza Mah said...

hai...
sabar bebayak!!!. singgah usha entry usha iklan. sama2 tmbh tabung blog.
salam singgah.