Friday, November 11, 2011

~ I Am Sorry ! ~

Assalamualaikum!


Hai peeps! How's Friday? It's my 11.11.11 post. Hehehe. So ape yang best hari ni? Mesti kau semua ada story sendiri to mark your own 11.11.11. Tapi aku takde cerita yang best pon hari ni. Cume tadi kakak ofis bawak aku pegi d'limau nipis. Makan tengahari. Perghh. Terbaikkk! Makanan yang enak, sedap dan berpatutan. The best part is, hari ni kan Jumaat so ramai orang pergi solat. What caught my attention was guys wearing kain pelikat. Muahaha. Okay. Enough with the kain pelikat. Aku nak cakap pasal benda lain sebenarnya.


 Aku nak mengaku yang aku memang tak boleh simpan apa yang aku fikirkan. Maksudnya, kalau aku bengang memang jelas terpampang di muka aku. Ha. Jadi orang selalu salah faham dengan aku. Kalau aku tak suka memang jelas kelihatan, tapi tu tak bermaksud aku tak puas hati dengan orang tu. Lagi best, atas sebab yang sama orang tak suka ngan aku. Huhu. Padahal hati aku baik je. Bole plak mengaku gitu kan? Cume aku takleh nak sembunyi apa yang aku fikir je. Tu je. 


So friends out there, jangan la ingat bile aku buat muka tu aku marah or benci kau. Most of the time i'm just angry with myself and i cant hide it. Hee. TAPI, kalau nak tau aku marah, aku akan senyap dan tak cakap dengan kau. That simple means i'm annoyed with you and aku takleh blah sangat-sangat dah ngan kau. Jadi bile aku senyap tu paham-paham sendiri la ye. 


Orait, post ni dikarang ketika aku separuh emo dan separuh sedar. Eh? Anyway, aku tak suka marah orang. Jadi jangan salah faham. Okay. Tu je. Okbai!






p/s: saya tak garang. saya baik. tibeee.













No comments: