Thursday, December 1, 2011

~ Wave Me Goodbye ! ~

Assalamualaikum!

Hai kawan-kawan! Lama tak jumpa. Secara maya laa maksud aku. Dah lama tak update sebab busy dan takde gosip aku nak tepek kat blog ni. Tapi hari ni aku nak cite pasal farewell party one of my favorite buddies kat office. Biar aku kenalkan si perempuan ini. 

   

ini mas! 

She is one of my officemates. She's only 20 years old. Yeah i know i wayyy older than her. Baru-baru ni dia benti keje sebab nak sambung belajar. Sobs! Sedih gila sebab aku sangat rapat dengan dia time kat office. Huhu. Tapi nak buat camne kan. She has a long way to go and she deserves to achieve what she wishes for. So, as to celebrate her farewell party, our boss and the engineers bought her a cake and kami makan la sama-sama keknye. Sobs!


sedappp. :p



bersama bosss.


engineers yang gojes dan awesome.


muka-muka gembira. 


sobs. huhu.

Haih. Dah terbiasa sangat ada dia kat ofis, sekarang ni rase pelik lak bile dia takde. huhu. To mas, sila belajar rajin-rajin dan capai segala impian kamu. Jue doakan kejayaan mas! Good luck!




p/s: sobs. sobssss. 


















No comments: