meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Saturday, April 21, 2012

~ Jamban dan Buncit ! ~

Assalamualaikum!

Haro! Selamat malam minggu. Post minggu ni ialah:

#FAVORITESPOTSELCAS

My MOST favorite spot of taking pictures is the JAMBAN!!

Best tau amik gambar kat jamban. You can pose and snap selca at once. Plus the mirror (minus the smell of the jamban la kan), is usually huge that you can take the picture of your whole body on your own. Tak payah susahkan orang nak amik gambar kau. 

and this is my favorite selca at my favorite spot. 



comel kan?? miahahaha

okay. tu je. bai.





p/s: aku pon tak tau nape aku cite pasal ni. haha.






Monday, April 16, 2012

~ Depression Strikes Again ! ~

Assalamualaikum!



Hey beautiful people! Homai, it has been weeks since my last post. I've been busy with work.  <---cliche amat ayat ni.


Anyway, sebenarnya once again depression strikes me. This time I am depressed over my job. It's not that i hate my job, i just think i need to find a better job. Diam tak diam it has been 9 months already and i guess it's time for a change but i dont know how and where to start.


I think of quitting my job every single day and start anew but i have to find a new job just before quitting. Kau nak cekau duit kat mana lah gila kalau kau takde keje?
Inilah dilema aku, where to start? what kind of job do i want?
Next, interview la pulak. I went for interviews only two times and had bad experience with both interviews. So i was traumatized by the bad experience. Haha.
Adoi. Inilah dia. Once i start thinking, i could not stop dan akhirnya aku depressed!!!


Help me please. Sedih nak nangis dah ni. :'(







Friday, April 6, 2012

~ Aku Suka Makan BOMMM ! ~

Assalamualaikummm!


Aku kembali!


Tadi godek-godek facebook member aku. Jumpe satu gambar tahun dulu-dulu time aku masih muda remaja. Comey je rupa. HAHA. Tapi tiba-tiba aku terbaca komen kat situ. Wuuuu. Komen tu memang kasi sentap jap ah. Tapi bole kate hakikat. Adoii. 
Tak tau gambar ke komen tu yang grab attention aku.


Nak tengok?




*click for a better view*


Sian kat aku kan? (T____________T)




Takpelah. Redha je la. Dahlaa. Aku nak bawak diri. Bye.






Monday, February 13, 2012

~ Surat Buat Bakal Suami ! ~

Assalamualaikum!





sumber gambar: Google


Dear future husband, *blushing*


This letter is for you. *gatal* SIhat? *hehe*. Hope you are in a good health. *blushing lagi*. When can we finally meet? Or rather get married? *gatal lagi. haha!*. Not sure why i'm writing this but i guess i just can't wait to meet you *or again get married to you. haha*.


Lately i always prayed that one day we will meet , get to know each other and tie the knot. But we might not have plenty of time to know each other therefore, i'll tell you what kind of person i am. By doing so, i bet it saves our time. Hehe.


Encik, i pray that you are a true Muslim. A good Muslim. Saya mahu awak bimbing dan didik saya dan anak-anak mengikut syariat Islam supaya bahagia dunia akhirat. Nak harapkan saya sorang memang saya ni tak berapa nak pandai.*malusss*


Encik, i pray that you are a NON-smoker or if you were, i pray that you will eventually quit smoking. Saya nak hidup lama dengan awak, grow old together till death do us part but NO i dont want you to die because of cigarettes. *ini serius ye!*


Encik, i am not a good cook but i'll learn eventually. Saya janji. Sikit-sikit lame-lame jadi bukit kan? Hehe. Moga-mogalah awak ni tak kuat komplen orangnya sebab saya tak tahan kritikan.


Encik, i pray that you are wiser than me. I have problems in making decisions, so i hope having you around will make things easier. 


Encik, i pray that you are humble and moderate. I dont mind if you are not good looking *because we are even, saya pon tak segak*. Yang penting awak tu tak sombong, tak berlagak dan berlebih-lebihan sebab tu sume ada kat saya. Tolonglah ajar saya jangan sombong, berlagak dan berlebih-lebih.


Encik, banyak lagi saya nak tulis. Tapi takpe, i keep it for the future. Encik, kita sama-sama la doa Allah temukan kita. Okey sudah-sudah. Takyah nak gatal sangat. 




p/s: mode: gatai nak kawen sebab kawan-kawan ramai dah kawen. Haha. AKu? InsyaAllah. Tapi mana dia Encik saya ni?







ditulis penuh kasih sayang,



Sunday, January 8, 2012

~ 2012! The Mature and Wiser Me! ~

Assalamualaikum!




Selamat malam! Hari ni hari best! Went out with mak and alang and bought myself some new stuffs. Senyuman meleret macam patung elmo. Kekeke. So what is so special about today's post? Well it is 2012 now! Tahun baru sudah bermula. This suddenly reminds me of my 2011 new year post. Going back to my 2011 resolutions, let me see if i have achieved any of them. kekeke.

0. pass my re-sit examination..(T____T)~
hahaha. haruslah la passed. and thank you Dear Allah for passing me that i finally got the chance to graduate in time. ^_^!

1. learn a new language
hmmm. yang ni tak pass. sila lupakan je la.

2. get hired and live a stable life..
currently hired but yet to live a stable life. so half half la

3. fall in love, get married and have a family..
erk. satu pun tak dapat. wuuu. to be carried forward.

4. to give and receive more love from the people around me....... 
bla..bla..bla..
hehe. yang ni tak tau la dah dapat ke belum. those around me know if i have been a lovely and pleasant lady. hahaha.


Begitulah sedikit sebanyak azam tahun 2011. Ada yang tercapai ada yang tidak. As for 2012, i did not set any goals. Cumanya di umur aku yang dah lanjut ni, i just want to grow up. Grow up as in to become a more mature, wiser and brighter Juliana. (lambatnya sedarrr???!!!)


And this starts today. Now. Harap-harap semuanya berjalan lancar dengan izin Allah. Aminnn. Hehe.






p/s: tadi beli barang. tibe2 rasa matang dan dewasa. hehe. ape kaitan???