Sunday, May 1, 2016

~Dunia Baru Bersama Mary Kay~


Assalamualaikum!

Hello again dear readers! Hope you guys are having an awesome weekend! Almaklum la Monday is public holiday. Hari pekerja ye. So happy hari buruh yeeee. So to make it a not so short but very sweet entry, i just want to share with you my current obsession. Hihi. Berapa banyak karen daaa. Anyways, just so you know, i have just joined to be part of Mary Kay team. Oh yeah. I am an Independent Beauty Consultant of May Kay. How i started is a bit funny but i'll share about it another entry InsyaAllah. 




 
Malu2 nak selfie time ni so selfie dari cermin je laaaa. 




 

Merasa mask botanical effect F1, F2 & F3. Ignore saiz bola mata ala2 ping pong tu. Takleh watpeee.




Jenggg jenggg. Before and after make up. Nampak cerah sikit kan???? Tapi tu effect lighting sebenarnya. Bukan sebab produk ni kasi cepat putih okayyy. Jangan salah faham. Ada banyak lagi yang boleh diperbaiki. Seperti kening tu. Hihi. Barang2 make up dia sangat cantikkkk. Buktinye tengok la aku ni. Dari tak cantik dah jadi pari-pari. Hahahaha. Pleaseee pleaseee buy them. From Mary Kay. Through meeee. Hahaahahaha.


yang atas ni plak partner yang duduk sebelah aku. the first 15 minute masing-masing macam malu-malu la. maklumla dua2 pon first timer. pastu dah tak ingat apa dah. gelak2 mcm dah kenal 10 tahun, which is also one good thing i get from Mary Kay. Bonding tahap manis koko krunch. Happy indeed to make new friends.





Yesss. Yang ni la recruiter saya. Senior Beauty Consultant Miss Afiqah. Gorgeous aint she? Nampak je tinggi. Tapi adik-adik je ni. (ape kaitan?)

 

Dannn ini adalah wanita-wanita cantik yang aku baru kenal semalam.  
Yang lima dari kanan is our sales director. Mira nama dia. The prettiest of all. Hihi.


Nampak tak betapa aku teruja. Time aku menaip ni pon aku still terbayang-bayang la muka-muka cantik wanita-wanita ni. I was inspired by each of them. Masing-masing ada kehidupan dan cerita mereka tapi ramai antara mereka ni yang dah capai macam2 dalam Mary Kay. Kalau mereka boleh, mengapa tidak akuuuu? Kalau aku boleh, mengapa tidak kauuu? Kannn? Haha. 

Alright. Till then. Nantikan entry seterusnyeeee. Stay tuned. Muahhhh.


p/s: anda berminat nak tau lebih lanjut tentang produk Mary Kay? bole info kat hakakkkk. After all i'm your Mary Kay Independent Beauty Consultant. :)








No comments: