~Mary Kay May 2016 Promotion~

Assalamualaikum eberibadehh..
 
Dah nak tido dah keee? Kite baru nak kongsi sharing is caring dengan chuols May promotion dari Mary Kay. Hihihi.
 
Let me start with the Spring Soap Set. Aaaaa. This one really caught my attention tauuu. The packaging is very sweet. Tak caya cuba la tengok bawah ni.
 
 
wahhh. dah rasa macam jalan-jalan kat garden dahh. bestnye!
 
Next is Younger Looking Set. Ni sesuai untuk kegunaan para ibu-ibu diluar sana. Bukan anak-anak je nak kulit sihat nampak muda okay.
 
 
 
Another set that makes me feel like buying. Hihi. The Cool Confident Set. This one is for body. Toning lotion, cellulite gel cream dapat fee body wash & shave yang sangatttt wangi tauuuu.
 

 
 
Last but not least, the last pampering set is the three formulas of botanical effect mask. Mask from Mary Kay is the best guys! Kalau bole nak pakai tiap2 malam sebab rasa sangat selesa. Berry niceee!
 
 
 

Okay. Actually ada lagi promo untuk bulan, nanti kita update lagi okay. Ada sapa2 nak grab promo2 ni? Bole PM kite okay.
 
p/s: rasa macam nak beli semua utk diri sendiri jeeee. hihi.
 
Okay, selamat malam. Muahh.
#jubs_marykay
 
 

0 Orang Geng Buncet Cakap: