meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Saturday, March 18, 2017

~ #MaryKay SCC with Juna ~

Assalamualaikum semua!

Bertemu lagi kita. Err. Setelah post yang terakhir di zaman dahulu kala. Haha. So what is new?
Lets not waste the time. Hari ni post tentang #MaryKay. So setelah sekian lama, baru aku bergiat balik nak buat Skin Care Class bersama wanita-wanita jelita yang mahu lebih jelita dengan menggunakan produk-produk Mary Kay.



Tadaaa. *sila abaikan typo error disitu. Kau nampak mmg mata kau tajam. So anyway, i was a bit nervous at first but i was really lucky to have my recruiter around. Fuhhh. Banyak gak dia tolong tadi. Thank you dik!


this is Pika.

Initially, cuma dua orang yang responded to my invitation tapi last minute ramai pulak yang join. Haha. So the session tadi lebih kepada main-main mekap sebenarnya sebab masa agak terhad. Tapi walaupun masa terhad dan singkat, everyone was having so much fun trying out the products.
 FOR FREE. Definitely. 

Ini yang bagusnya tentang Mary Kay, bila datang untuk consultation korang bole cuba semua produk yang ada. Bukan sekadar cuba, tapi masa ni jugakla korang akan didedahkan dengan pelbagai kebaikan dan kelebihan produk2 Mari Kay. Daripada foundation, ke eye shadow, ke lipstick, pendek kata semua item yang available time korang dapat try okay waktu SCC ni.  So kalau berminat tau mana nak cari kannn? For now jom kite tengok riak wajah excited masing2 try produk Mary Kay.

*sumber gambar dari Pika & Ika.*











so ni model aku petang tadi si noi




cantik tak? hihi. calit sikit je dah cantik. cantik efforlessly okay. tak perlu berat2 sgt.



para attendees. thank you ladies. :)



ika is using Semi Matte Powerful Pink. Mek ni memang gemar warna2 terang macam gini. Sesuai jugak untuk karakter dia yang happening itu. 

So that was it for the first session. Nanti aku share the outcome for the next session orait? 

So until then, kita jumpa di next post! 

p/s: kalau ada yang ajak pegi SCC, pegi je tau sebab free and bole cuba macam2 item Mary Kay. Tapi kalau takda yang jemput, bole pm aku so kita bole set masa cerita ceriti okeyyy?




Your Mary Kay Independent Beauty Consultant,
Juna









No comments: