~ Mary Kay July Promo! ~

Assalamualaikum and good morning! 

Masih dalam mood raya ke kawan2? Masih banyak rumah terbuka kan skang ni? Aku pun ada jemputan tapi memandangkan ada masalah yang menimpa jadi tak dapat nak pegi. Takpe. Kunjung mengunjung bukan bulan Syawal je. Ye tak? Hihi. Okay. So ni dah genap seminggu masuk bulan Julai. Tapi rasanya belum terlambat nak share kat engkorang pasal promosi Mary Kay untuk bulan Julai. Best jugak promosi bulan ni. 

1. Clearproof Launch Set




Best deals untuk mereka yang mencari solusi untuk kulit jerawat. Mary Kay Clearproof set is officially dalam pasaran korang! Setelah lama menanti. Sebab mula2 dulu ingat dia keluar masa bulan Jun. Yang ni kalau beli bulan ni kau akan dapat Deep Cleansing Charcoal Mask for FREE. Hoi. Jimat baq hang. Nak beli charcoal mask tu loose item pon bole tahannn. Haaa. Nanti aku buat post khas cerita how this skincare will help your acne prone skin. Okay?

2. Deep Cleansing Charcoal Mask



Dalam set yang sama ni jugak ada Deep Cleansing Charcoal Mask. Ini memang dah lama ku idam2 kan. Walaupun dah dapat satu tiub masa Career Conference 2017 hari tu. Rasa tak puas hati selagi tak dapat share dengan korang sume. Highly recommended!

3. Mary Kay Eye Makeup Remover



Then we have best offer untuk peminat Mary Kay Eye Makeup Remover. Lai lai lai. Ni memang best. Sesuai la kalau kau nak buat stok. Haaa. Beli 3 percuma 1. Whattt? Serius ke ni? Serius la. Nak main2 buat apa? Haaa. Nanti ku share video ku menggunakan eye makeup remover ni ye. Mudah dan ringkasss.

4. Perfect Match 




Dannn. Kita ada promosi untuk Perfect Match. Untuk tampil lebih flawless kite ada offer beli 1 foundation dan 1 Creme-to-Powder foundation dan kau akan dapat free Mary Kay foundation brush. fuhhh. Ingat murah ke berus Mary Kay? So memang rugi. Muka flawless, bertambah flawless dengan sapuan menggunakan foundation brush ni.

Okay. So sekarang ni apa perasaan bila dah tengok promo Mary Kay bulan July? Ada rasa nak beli? Haha. Cepat2 cari Beauty Consultant berdekatan. Kalau nak beli dengan aku pon bole. PM, email, FB or IG pon bole. Komen kat bawah pon no problem. So till then. Jumpa di post seterusnyaaa. 

Mary Kay Independent Beauty Consultant
Juliana | 0113.255.8016















0 Orang Geng Buncet Cakap: