Tuesday, August 1, 2017

~Mary Kay August 2017 Promo~

Assalamualaikum and good morning!

Okay. A quick update before aku blastkan promo yang proper bersama gambar2. Sebab kite tak sabarrr. Promo August menarik sangat. For both user and beauty consultant. Menusuk2 jiwaaa. Okay, what is available for this month? Jom chekidaut.

1. New Shades of NouriShine Plus Lip Gloss

 *woops. ni salah satu shades yang baru tuuu. terbubuh pulak. kiki

Shades yang sedia ada, ada tiga and now Mary Kay keluarkan another FIVE new shades! Kaler dia membunuh kau. Aku suka guna lip gloss dia. Texture dia tacky mcm kebanyakan lip gloss. The new lip gloss is rich with vitamins and plant-derived minerals untuk kulit bibir yang lebih sihat dan mungil gituuu. 

2. Nourishine Plus Lip Gloss Set , True Dimension Lip Set A dan True Dimension Lip Set B.




*True Dimension Lipstick ada banyak tauuu. Tp promo 4 warna je. 4 warna yang gilaaa lawaaa.

Again belum edit proper photo untuk ni. But the offer is CRAZY laaaa. Haha. Sambil menaip ni pon aku dah rasa nak gila dahhhh. Lip Gloss Set beli 4 lip gloss percuma 1. Beli semua and complete the set. Wow! Yang dua set lagi tu? Semestinya ada combo menarik untuk anda peminat lipstick True Dimension yang memang hot sepanjang masa. Two TD lipstick free lip liner. Tapi TD lipstick tu tak bole pilih ye uols. Ni pilihan dia tapi warna tetap membunuhhh:

 -Tangerine Pop + Coral Bliss = FREE Rose Lip Liner
 -First Blush + Color Me Coral = FREE Coral Lip Liner

3. Botanical Effects Cleanser Combo.


*kecik besor gambar. Haha. maafla nak cepat. takde gambar tak lawo la plak

Sape yang tak start lagi guna set BE, this is the time. Combo ni ada ketiga2 formula (F1 untuk kulit kering, F2 combination dan F3 kulit berminyak) dan dapat percuma 1 lagi BE cleanser formula 2. Hmm. Takkan la nak pakai semua kan? Bole la team up dengan geng2 skin lain2 untuk beli sekali. Kan jimat. Haihhh.

4.TimeWise Moisture Renewing Gel Mask



*sumber gambar dari Mary Kay

Baik hatinya combo ni.Get FREE one Renewing Gel Mask when your purchase three. Bulan lepas sape yang ada beli Charcoal mask, bole la bermultimask dengan dua2 mask ni. Oi jangan campur pulak. Sapu charcoal dekat kawasan muka yang berminyak dan renewing gel mask kawasan yang kering. Pastu jangan lupa cuci pulak!

5. Satin Hands Promo!



Alahaiiii. Kenapa kejam sangat ni Mary Kay? Jom pakat lembutkan tangan bulan ni dengan White Tea & Citrus Pampering Set. Handcream dia sangat wangi dan melembutkan. So combo ni beli satu set satin hand bersama 1Shea Sugar Scrub, you'll get 1 Mini Satin hands Pampering Set for FREE. 

Banyak nauuuu offer. Ku rasa sesak nafas sikit pagi. Okay. Ni post teaser je tau. Sebab aku tak edit gambar lagi. Kebiasaannya lambat la dik non. Mak ni pekerja berhemah. Kihkihkih. Tapi takpe. Ku cuba jua cari masa untuk cepat2 edit dan share kat uols semua. So anyone yang berminat bole PM tau. Jangan tunggu lama2. Jumpe di post akan datang.

p//s: post promo ini aku memang tak mention harga ye anak2 kenapa? sebab memang policy MK macam tu. jadi kalau nak tau harga, jangan malu2 PM okay.

Till then,
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Juliana | 0113.255.8016

No comments: